Wie ben ik?

Ik ben heel trots op de complimenten die ik van klanten krijg. ‘Betrokken’, professioneel’, ‘geduldig’ en ‘enthousiast’ noemen zij mij in referenties. Daar doe ik het voor!

Betrokken

Ik vind het heel belangrijk om mij in de klant en in de doelgroep te verplaatsen. Het is soms best een spannende stap om iemand ‘van buiten’ aan te trekken. Aan mij de taak om me snel in te leven, zodat ik de nuances van een opdracht kan doorgronden.

Professioneel

Al aan de Rietveldacademie, waar ik de opleiding tot grafisch ontwerper heb gevolgd, leerde ik om professioneel naar mijn vak te kijken. Ik hield mij bezig met zowel drukwerk als nieuwe media, die toen net opkwamen. Een van mijn eindexamenprojecten bestond uit het maken van interactieve animaties.

Geduldig

Na mijn opleiding heb ik twaalf jaar gewerkt voor een aantal ontwerp- en internetbureaus: Clockwork, Bijvoorbeeld Multimedia en SixtySeven. In 2008 heb ik mijn eigen bedrijf in grafisch ontwerp en webdesign opgezet. In al die jaren heb ik gemerkt dat het vooral belangrijk is om goed te luisteren en op details te letten. Bij een opdrachtgever kunnen verschillende belangen, twijfels of onzekerheden spelen. Daar past geen ongeduld bij. Ik begrijp dat opdrachtgevers niet over één nacht ijs gaan.

Enthousiast

In zo’n mooi vak als vormgeving is het moeilijk om níet enthousiast te zijn. Vooral de veelzijdigheid blijft mij inspireren. Mijn klantenkring loopt uiteen van het bedrijfsleven tot de overheid en de culturele sector. Rouwdrukwerk, schoolkalenders, bedrijfswebsites…elke opdracht is anders.

Mijn bedrijf is gevestigd in Zaandam. Ik werk voor opdrachtgevers in het hele land. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.