Hoe werk ik?

Kennismakingsgesprek
Bent u op zoek naar een krachtige verbeelding van uw organisatie of evenement? Vraag dan een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Als u nog niet helemaal weet wat u wilt, denk ik alvast met u mee. Het liefst kom ik bij u langs, zodat ik de sfeer kan proeven. Een afspraak in mijn studio is ook mogelijk. Na het kennismakingsgesprek ontvangt u een offerte.

Briefing
Ik maak me uw project zo snel mogelijk eigen. In de briefing stel ik vragen over uw doelgroep, uw branche en uw manier van werken. Door goed te luisteren, ook tussen de regels door, ontstaat in mijn hoofd een beeld.

Van woord naar beeld
Het ontwerpproces is een samenspel tussen klant en ontwerper. Mijn creativiteit staat ten dienste van uw project. Uiteindelijk doe ik u minimaal twee voorstellen. Dit is altijd een leuk moment: er ligt iets concreets, een logo of een lay-out, waar we mee verder kunnen.

Tweede ronde?
Het gebeurt vaak dat het ontwerp in de eerste ronde meteen raak is. Maar als het nog niet helemaal naar wens is, gaan we een tweede ontwerpronde in. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Uitwerking
Het ontwerp krijgt een plek op een website of in drukwerk. Ik verzorg ook deze laatste fase voor u; het overleg met websitebouwers of drukkers, het beoordelen van scherminstellingen en drukproeven.

Kosten
Grafisch ontwerpen is maatwerk, daarom staan er geen prijzen op deze website