Wat doe ik?

– Onderscheidend ontwerp van logo en drukwerk

– Aantrekkelijk en praktisch webdesign

Uw bedrijf, organisatie, magazine of evenement heeft een gezicht nodig. Een professionele, herkenbare uitstraling. Heel intuïtief moet de doelgroep weten: hier ben ik aan het juiste adres!

Logo
Het logo legt de basis voor uw uitstraling. Traditioneel of vooruitstrevend, subtiel of direct, zakelijk of persoonlijk: waar ligt voor u de nadruk? Die eigenheid vertaalt zich via vorm, kleur en typografie naar een passend logo.

Huisstijl
De huisstijl bepaalt hoe het logo wordt toegepast op briefpapier, visitekaartjes en andere uitingen. Eventuele huisstijlelementen versterken de herkenbaarheid.

Beeldconcept
Een ontwerp of webdesign is meer dan alleen een lay-out en een logo. Beelden versterken stijl en sfeer. Het beeldconcept kan heel concreet en direct zijn, maar er kan ook gekozen worden voor een meer metaforische of illustratieve benadering. Als u wilt, schakel ik een fotograaf of illustrator in.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Uitingen

Drukwerk
Ik ontwerp flyers, folders, brochures, posters, kalenders en kaartjes. Daarbij denk ik met u mee over materiaal, formaat, vouwwijze en manier van drukken.

Webdesign
Bij het ontwerpen van een website is niet alleen een aantrekkelijke vormgeving belangrijk, maar ook de gebruiksvriendelijkheid. Ik let op alle aspecten. U kunt kiezen voor een eenvoudige of een complete website, afhankelijk van uw budget en uw pakket van eisen.

Sitebouw
Eenvoudige websites bouw ik zelf, complexe sites besteed ik uit. Ik werk samen met verschillende ontwikkelaars.

Facebook en twitter
Sociale media zijn niet meer weg te denken. Ook hier geef ik uw bedrijf of organisatie de juiste uitstraling. Header, profielfoto en achtergrond geef ik vorm in het verlengde van de huisstijl.