BEELDCONCEPT

BEELDCONCEPT

Hanneke de Graaf

LATEN WE JE KLANTEN
VERLEIDEN MET BEELD

Beelden roepen emoties op. Als iemand een flyer in handen krijgt of een website openklikt, registreert hij éérst welke beelden hem tegemoet komen. Je wilt dat dat gevoel klopt bij wat jouw bedrijf of initiatief wil overbrengen. Misschien wil je dat ze verrast worden door esthetiek, een glimlach op hun gezicht krijgen, of een steek in hun hart voelen.

Samen met jou ga ik op zoek naar welke emotie je wilt overbrengen, en welke beelden daarbij kloppen. Ik bedenk een kapstok waar al het beeldmateriaal aan opgehangen kan worden, zodat er samenhang ontstaat. Daarbij ga ik niet voor de eerste, ‘makkelijke’ ingevingen. De keuzes die ik maak zijn subtiel, intrigerend, zodat jouw doelgroep voelt: ‘hier moet ik zijn’.

Het beeldconcept gaat een wisselwerking aan met de vormgeving van jouw logo, website, drukwerk of digitale productie en versterkt zo de impressie die je achterlaat.

PROJECTEN MET EEN BEELDCONCEPT

WAAR KUN JE AAN DENKEN BIJ EEN BEELDCONCEPT

Fotografie

Voor precies de juiste beelden kan ik een fotograaf briefen. Als dat niet binnen het budget past, kan ik passende stockfoto’s zoeken.

Deze foto is gemaakt door Ruben Timman

 

Illustraties of fotobewerkingen

Met illustraties of fotobewerkingen kan een eigen sfeer ontstaan waardoor je uitingen heel onderscheidend zijn en een creatieve uitstaling hebben. Beelden kunnen op zichzelf staan, maar ik kan ze ook in samenhang met de tekst ontwerpen om je boodschap te verduidelijken.

 

Krachtige impact met metaforisch beeld

Een creatief concept met metaforisch beeld kun je inzetten om abstracte ideeën begrijpelijk te maken, om emoties op te roepen en een connectie te maken op een meer diepgaand niveau.

 

Serie

Bij een beeldconcept is sprake van een bepaalde stijl die in alle uitingen terugkomt. Herhaling van vergelijkbare beelden kan een bepaald gevoel oproepen bij het publiek, waardoor een emotionele impact ontstaat.

 

Infographic

Een illustratie die informatie op een manier weergeeft waardoor je deze snel en gemakkelijk in je opneemt. Een perfect middel om ingewikkelde communicatie aantrekkelijk te maken. 

 

Een beeldconcept is een heel leuk traject omdat je daarin je bedrijf nog sterker profileert. Het wordt eigenwijzer en onderscheidender. Ik duik hier graag samen met je in.

REFERENTIE

Voor The UP Movement heb ik de branding mogen ontwikkelen.
Het beeldconcept speelt hierin een grote rol. Ik ben heel blij met deze referentie!

goede branding en beeldconcept

Beel

Al jaren werk ik met heel veel plezier met Hanneke samen. Ze heeft in basis een heel goede branding en beeldconcept neergezet waar we al jaren mee vooruit kunnen. De beelden hebben ook precies de uitstraling die we zochten en ik krijg ook zo vaak positieve reacties van mijn klanten en deelnemers aan trainingen als de beelden voorbij komen in een presentatie of andere uiting.

De kracht van Hanneke is dat ze mijn wensen en behoeften altijd heel goed weet te vertalen én belangrijker nog mij altijd ook weet te verrassen. Deze verrassing die ze me altijd geeft, is ook precies de reden dat ik ook voor wat uitwerkingen in materialen haar ook graag weer vraag, omdat daarmee de kwaliteit hoog blijft. Daarnaast is ze een fantastische vrouw, dus altijd fijn als er weer een nieuw project is om met haar samen te werken.

portret Martine van den Hoed

Martine van den Hoed – Eigenaar en senior trainer bij The UP Movement

Hanneke in haar studio

KENNISMAKEN?

Wil je vrijblijvend kennismaken om te ontdekken of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op.

KENNISMAKEN?

Wil je vrijblijvend kennismaken om te ontdekken of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?