WEBDESIGN

WEBDESIGN

afbeelding webdesign

JOUW WERELD ONLINE

De meeste websites doen wat ze moeten doen: informatie overbrengen. Maar hoe zorg je dat mensen echt jouw wereld binnenstappen? Dat gaat verder dan de vanzelfsprekendheden van een goede website. Vormgeving speelt een grote rol. Ik kijk samen met jou welk lettertype en welke kleuren bij jou passen. Ook denk ik na over onder meer passend beeldgebruik, kleurbalans en witruimte. Met aandacht voor detail zorg ik dat elk element het juiste gevoel oproept. Zo stijg je uit boven het niveau van kant-en-klare websites. En dat is precies wat jouw bedrijf verdient.

Hoe uitgebreid je jouw website wilt hebben, hangt helemaal af van jouw boodschap. Soms is een enkele webpagina voldoende om je bedrijf trots op het internet te presenteren, soms wil je verschillende aspecten van jouw organisatie of initiatief benadrukken. Ik denk mee over de juiste informatie op de juiste plek, eventueel in samenwerking met tekstschrijvers of communicatie-medewerkers.

Andere uitingen, zoals een nieuwsbrief of social media headers breng ik in overeenstemming met jouw unieke online identiteit.

UIT MIJN PORTFOLIO

Elke website heeft af en toe een aanpassing nodig.

Het thema waarmee ik jouw website bouw is DIVI, een zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief systeem waar geen enkele technische kennis voor nodig is. Je kunt dus zelf aanpassingen doen, zonder dat je meteen de hulp heeft in te schakelen van mij of een webbouwer. Bij de oplevering geef ik je instructies.

 

HOE PAKKEN WE HET AAN

Kennismakingsgesprek
Heb je een nieuwe website nodig? Vraag dan een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Als je nog niet helemaal weet wat je wilt, denk ik alvast met je mee.

Briefing
Ik hoor graag alles over je bedrijf, wat het doel is van de website, of je al een logo en of beeldmateriaal hebt. Is er al een domein en hosting? Ik adviseer je vanuit mijn kennis en ervaring. Dan zetten we de wensen en gewenste functionaliteiten op een rijtje en kan ik een inschatting maken van de kosten.

Indeling
Wordt het een hele uitgebreide website of heb je voldoende aan een goede one-page website? Ik denk met je mee over de indeling. Misschien heb je dat zelf al heel goed voor ogen, anders maak ik een opzet voor je.  

Vormgeving
Ik maak een opzet voor de vormgeving van homepage en een vervolgpagina. Daarop kun je reageren. Sluit mijn ontwerp aan bij wat jij voor ogen hebt?

Bouw van de website
Als de vormgeving is bepaald wordt de website gebouwd. Tijdens het bouwen kun je met me meekijken. Uiteraard zorg ik ervoor dat de website er goed uitziet op alle apparaten en dat hij is gebouwd volgens de regels van vindbaarheid.

Zelf aanpassingen doen

Elke website heeft af en toe een aanpassing nodig. Het thema waarmee ik jouw website bouw is DIVI, een zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief systeem waar geen enkele technische kennis voor nodig is. Je kunt dus zelf aanpassingen doen, zonder dat je meteen de hulp heeft in te schakelen van mij of een webbouwer. Bij de oplevering geef ik je instructies.

GOED OM TE WETEN

 

 

  • Ik werk ook samen met andere webbouwers, waarbij ik de vormgeving doe en de webbouwer de techniek.
  • Ondernemers strijden om de bovenste plaatsen in zoekmachines. En natuurlijk wil jij ook graag goed gevonden worden. Met de technische kant van de website zorg ik dat dit zo optimaal mogelijk is en ik kan je adviseren over de stappen die je zelf kunt nemen.
  • Ook voor een kleinere organisatie kan ik een fraaie en professionele website maken. In alle gevallen zullen we komen tot een website die voldoet aan de eisen van deze tijd.

Misschien weet je al precies wat je wil
en kunnen we meteen van start.
Of misschien weet je niet zo goed waar te beginnen, dan begeleid ik je in de stappen die eraan vooraf gaan.
In elk geval kijk ik er naar uit om je te helpen.

REFERENTIE

Voor FMO-solutions, een IT bedrijf, heb ik een huisstijl en website mogen maken en ik ben heel blij met zijn referentie!

visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk...

Ik had het genoegen om samen te werken met Hanneke voor het ontwerpen van mijn nieuwe website, en ik kan zeggen dat ik onder de indruk ben van het geleverde werk. Hanneke heeft ook ons logo en kerst relatie geschenk vorm gegeven.

Vanaf het allereerste contact was Hanneke professioneel, responsief en vol met creatieve ideeën. Ze luisterde aandachtig naar mijn wensen en behoeften, en wisten deze perfect te vertalen naar een prachtig ontworpen website die mijn verwachtingen overtrof.

Wat ik vooral waardeerde aan Hanneke was haar oog voor detail en haar vermogen om een website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. De navigatie op de site is intuïtief, de lay-out is overzichtelijk en de algehele gebruikerservaring is uitstekend.

Bovendien was het hele proces van samenwerking met Hanneke moeiteloos en efficiënt. Ze is altijd bereikbaar voor vragen en feedback, en werkten snel en nauwkeurig om ervoor te zorgen dat mijn website binnen de afgesproken deadline werd gelanceerd.

Ik zou Hanneke zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een getalenteerde en betrouwbare webdesigner. Bedankt voor het leveren van een fantastische service en een geweldig eindresultaat!

Renate SunLouw

Yasar Ertür – Eigenaar FMO Solutions

Hanneke in haar studio

KENNISMAKEN?

Wil je vrijblijvend kennismaken om te ontdekken of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op.

KENNISMAKEN?

Wil je vrijblijvend kennismaken om te ontdekken of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?