REFERENTIES

in gesprek

WAT ZEIDEN ANDEREN

…met de eerste ideeën schoot ze al raak…

beel female leading academic

Hanneke heeft voor ons een prachtig nieuwe huisstijl ontworpen. Na onze briefing over wat we wilden uitstralen met ons opleidingsbureau Leading Academic volgde eerst een aantal prachtige ideeën voor het logo. Wat ons opviel, was dat ze echt goed achterhaalde wat wij wilden en daarop al met de eerste ideeën raak schoot. Ze probeerde onze denklijn echt te begrijpen. Al snel werd voor ons duidelijk welk logo het moest worden. Vervolgens heeft zij op basis hiervan een ‘basishuisstijl’ en ontwerp voor onze website gemaakt. Zij is ook op zoek gegaan naar beelden die op allerlei manieren verwerkt konden worden in onze brochures en andere materialen. Elk opleidingsprogramma heeft zo zijn eigen ‘look en feel’ gekregen maar alles binnen het overkoepelend thema. Hanneke luistert zorgvuldig en haar talent is woorden en gevoel perfect te vertalen in beeld. Daarbij denkt zij steeds met je mee en biedt alternatieven als dat gevraagd wordt. Het was echt prettig samenwerken met haar. We zouden het zo weer doen!
Leading Academic – Margreet van Rixtel/Ingrid Hermans

Margreet van Rixtel

Margreet van Rixtel – Oprichter en trainer Leading Academic

…voldoende ruimte voor eigen inbreng maar ook eerlijk als dit niet past…

Hanneke is een fijn mens en kan goed luisteren naar jouw wensen. Dat is heel prettig samenwerken. Zij geeft voldoende ruimte voor eigen inbreng maar is ook eerlijk als dit niet past. Zo is het logo een prachtig resultaat geworden dat het verhaal vertelt en past bij mijn bedrijf. Bedankt Hanneke!!

Renate SunLouw

Sabien Poutsma – Eigenaar van Blik op Cacao

goede branding en beeldconcept

Beel

Al jaren werk ik met heel veel plezier met Hanneke samen. Ze heeft in basis een heel goede branding en beeldconcept neergezet waar we al jaren mee vooruit kunnen. De beelden hebben ook precies de uitstraling die we zochten en ik krijg ook zo vaak positieve reacties van mijn klanten en deelnemers aan trainingen als de beelden voorbij komen in een presentatie of andere uiting.

De kracht van Hanneke is dat ze mijn wensen en behoeften altijd heel goed weet te vertalen én belangrijker nog mij altijd ook weet te verrassen. Deze verrassing die ze me altijd geeft, is ook precies de reden dat ik ook voor wat uitwerkingen in materialen haar ook graag weer vraag, omdat daarmee de kwaliteit hoog blijft. Daarnaast is ze een fantastische vrouw, dus altijd fijn als er weer een nieuw project is om met haar samen te werken.

portret Martine van den Hoed

Martine van den Hoed – Eigenaar en senior trainer bij The UP Movement

prettig in het contact, reageert snel, professioneel en adequaat

Het was een fijne samenwerking met Hanneke de Graaf voor het IFIKZ MaakMee festival. Als nieuwe festivalleider maakte ik met haar kennis als ontwerper van website en promo-materiaal bij vorige edities. Ik vond haar stijl al direct inspirerend en fris.

Met deze nieuwe editie heeft Hanneke alle promotie-uitingen in één heldere en opvallende lijn gebracht. Bij IFIKZ 2023 kozen we ervoor om ons te richten op kinderen, een uitbreiding van het publiek dat eerder bestond uit wat oudere, hoogopgeleide en cultuurminnende deelnemers. Wat ik knap vind aan haar nieuwe ontwerp is dat beide doelgroepen – oud en jong, cultuurminnend en beginnend op de cultuurladder – zich in de presentatie kunnen vinden.

Hanneke heb ik ervaren als een goede ontwerper en een uitstekende vertaler van de wensen van de opdrachtgever. Bovendien vind ik haar prettig in het contact, reageert ze snel, professioneel en adequaat op de vragen die ik haar stelde. Een aanrader voor iedereen die een lange termijn relatie wil aangaan voor het ontwerpen van een huisstijl en promotie-campagnes.

beel female leading academic
Margreet van Rixtel

Christine Ravenhorst – Festivalleider IFIKZ

professioneel, responsief en vol
met creatieve ideeën

Ik had het genoegen om samen te werken met Hanneke voor het ontwerpen van mijn nieuwe website, en ik kan zeggen dat ik onder de indruk ben van het geleverde werk. Hanneke heeft ook ons logo en kerst relatie geschenk vorm gegeven.

Vanaf het allereerste contact was Hanneke professioneel, responsief en vol met creatieve ideeën. Ze luisterde aandachtig naar mijn wensen en behoeften, en wisten deze perfect te vertalen naar een prachtig ontworpen website die mijn verwachtingen overtrof.

Wat ik vooral waardeerde aan Hanneke was haar oog voor detail en haar vermogen om een website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. De navigatie op de site is intuïtief, de lay-out is overzichtelijk en de algehele gebruikerservaring is uitstekend.

Bovendien was het hele proces van samenwerking met Hanneke moeiteloos en efficiënt. Ze is altijd bereikbaar voor vragen en feedback, en werkten snel en nauwkeurig om ervoor te zorgen dat mijn website binnen de afgesproken deadline werd gelanceerd.

Ik zou Hanneke zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een getalenteerde en betrouwbare webdesigner. Bedankt voor het leveren van een fantastische service en een geweldig eindresultaat!

Renate SunLouw

Yasar Ertür – Eigenaar FMO Solutions

…luistert goed en is heel betrokken…

Hanneke heeft het logo en de website voor Sun-Louw Teksten ontworpen. Ze heeft ons bedrijf precies de uitstraling gegeven waar we naar op zoek waren; warm en helder. Hanneke neemt de tijd voor elk gesprek, luistert goed en is heel betrokken. Onze wensen wist zij in beeld te vatten. Prettig aan Hannekes werkwijze is dat we konden kiezen uit meerdere ontwerpen voor zowel logo als website, ze ontwerpt echt ‘samen met de klant’.

Renate SunLouw

Renate Sun-louw – Eigenaar Over Literatuur en Sun-Louw Teksten

…moeiteloos sloot ze aan bij mijn tempo…

Ik heb ontzettend fijn samengewerkt met Hanneke en ben heel blij met het resultaat; een mooie website die helemaal bij me past.

Ik had veel tijd nodig om mijn website te ontwikkelen. Het lukte gewoon niet om het in korte tijd te doen omdat de inspiratie steeds verdween en ik had ook geen haast. Het leek me voor Hanneke niet zo fijn om zo te werken en dus heb ik dat weleens ter sprake gebracht. Voor haar was dat helemaal geen probleem. Moeiteloos sloot ze aan bij mijn tempo, waardoor ik echt de ruimte voelde om te ontwikkelen wat helemaal klopt.

Hanneke dacht vaak mee en gaf tips, maar kon ook heel gemakkelijk meegaan met mijn ideeën die soms haaks stonden op die van haar. Het maakte allemaal niet uit, ze bleef met enthousiasme aan mijn website werken.

Renate SunLouw

Daphne de Leeuwerk – Coach bij Samen met Daphne

haar ontwerpen hebben bijgedragen aan het succes van mijn bedrijf

Thijs doet

Het werk dat Hanneke de Graaf levert laat een grote mate van creativiteit zien. Daarmee is ze geen doorsnee grafisch ontwerper, maar is ze in staat een unieke beeldtaal te neer te zetten.

In het contact heeft Hanneke altijd een luisterend oor voor de wensen van de klant. Ze weet in het ontwerpproces de feedback te verwerken zonder dat dit ten koste gaat van haar eigenheid.

Ik ben zeer tevreden over de producten die ze mij geleverd heeft. De ontwerpen stralen een frisse zakelijkheid uit, maar zijn tegelijkertijd speels. Daarmee heeft ze precies mijn karakter van mij en daarmee mijn bedrijf gevangen. Met enige regelmaat krijg ik van opdrachtgevers complimenten over mijn website. Ik durf te stellen dat haar ontwerpen hebben bijgedragen aan het succes van mijn bedrijf.

Margreet van Rixtel

Thijs de Lange – Moderator, schrijver, adviseur

perfecte balans

Bij Hanneke de Graaf als vormgever en bouwer van je website, tref je de perfecte balans tussen ruimte voor eigen inbreng (heel prettig voor een creatieve ondernemer) en professionele sturing. Ze zoekt ook altijd naar de technische oplossingen voor dat wat je voor ogen hebt, ook als ze die zelf niet meteen paraat heeft. Een heel goede en betrouwbare partij om mee in zee te gaan.

Thijs doet
Tanja Nieuwenhuijzen Kruzeman

Tanja Nieuwenhuyzen Kruseman – Interieurarchitect, partner bij H&NK

Hanneke in haar studio

KENNISMAKEN?

Wil je vrijblijvend kennismaken om te ontdekken of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op.

KENNISMAKEN?

Wil je vrijblijvend kennismaken om te ontdekken of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?