WIE BEN IK

WIE BEN IK

Hanneke

OVER MIJ

IN MIJN ELEMENT ALS DE CREATIVITEIT MAG STROMEN

 

Bij mijn opleiding grafisch ontwerpen aan de Rietveldacademie heb ik geleerd om te experimenteren, voorbij voor de hand liggende oplossingen te zoeken en grenzen te verkennen.

Bij de banen die ik heb gehad heb ik geleerd hoe ik dit naar helder communicerend beeld kan overzetten zodat het de boodschap van een bedrijf visualiseert. Zowel online als offline; al in 1996 maakte ik mijn eerste website.

Sinds 2008 heb ik mijn eigen studio. Ik werk in een rijksmonument op het Hembrugterrein in Zaandam, een inspirerende omgeving, tussen veel andere creatieven.

Het spelen met wasco en kleurpotloodjes waar ik als kind zo van kon genieten is hetzelfde plezier dat ik na dertig jaar als grafisch ontwerper ervaar als ik speel met vormen, kleuren en lettertypen.

Website 1998: een online winkel voor KLM, in dienst van Clockwork.
Een
kindertekening van de kleuterschool.

Het ongeremde eerste ontwerpproces vind ik heerlijk; ik laat mijn gedachten dan alle kanten opvloeien en bekijk stap voor stap wat kan werken, en wat niet. Het geeft me veel voldoening als ik zo tot precies de juiste uitstraling kom voor een leuk bedrijf of een fijne organisatie.

Mijn creativiteit beperkt zich niet tot grafische vormgeving, in mijn vrije tijd maak ik keramiek. Nadat ik een dag met klei bezig ben geweest, kijk ik altijd met net weer een andere blik naar de grafische projecten waar ik mee bezig ben. Dan merk ik dat de twee disciplines elkaar versterken.

Hanneke in haar studio

KENNISMAKEN?

Wil je vrijblijvend kennismaken om te ontdekken of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op.

KENNISMAKEN?

Wil je vrijblijvend kennismaken om te ontdekken of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?