COMMUNICATIE

COMMUNICATIE

Hanneke de Graaf

AANDACHT GRIJPEN EN VASTHOUDEN

Heerlijk om vers drukwerk in handen te hebben! Het ruikt nog een beetje naar inkt. Maar ook digitale producties zoals een powerpoint of pdf kunnen dankzij vormgeving een fijn gevoel oproepen.

Natuurlijk zorg ik in de eerste plaats dat het doel van jouw brochure, flyer, document of visitekaartje wordt bereikt: communiceren. Want goede vormgeving zorgt ervoor dat mensen informatie écht in zich opnemen. Ik zorg ervoor dat het fijn is om bij jouw boodschap stil te staan; omdat het bijbehorende beeld intrigeert, het lettertype zo prettig is en de kleurstelling zo helder. En natuurlijk omdat de balans tussen tekst en vorm precies klopt. Het liefst maak ik van elke productie een kunstwerkje!

UIT MIJN PORTFOLIO

HOE PAKKEN WE HET AAN?

 

Doordacht ontwerp
We bespreken niet alleen welke boodschap je hebt, maar ook welk gevoel je wilt oproepen bij jouw publiek. Een doordacht ontworpen flyer of poster brengt méér over dan alleen informatie.

Online / offline
De verbinding tussen online en offline vergroot de zichtbaarheid en bereikbaarheid van je bedrijf of evenement. Ik zorg voor consistentie en herkenbaarheid.

Tastbaar
Drukwerk kan herhaaldelijk worden bekeken en gedeeld. Je wilt dat jouw publiek jouw flyers verder verspreidt en dat jouw posters zo lang mogelijk blijven hangen. Daarom zorg ik dat het ontwerp uitnodigt om te koesteren.

Tekst en beeld
Om jouw publiek effectief te bereiken, moeten tekst en beeld goed op elkaar zijn afgestemd. Ik denk graag mee over de woorden bij het beeld. Desgewenst kan ik een tekstschrijver inschakelen.

 

COMMUNICATIE:
WAARMEE KAN IK JOUW BEDRIJF VERDER HELPEN?

 

 • Huisstijl
 • Flyer
 • Poster
 • Brochure
 • Website
 • Social media
 • Nieuwsbrief
 • Presentatie
 • Boek
 • Jaarverslag
 • Magazine
 • Catalogus
 • Roll-up banner
 • Vlag
 • Reclamebord
 • Autobelettering
 • Uitnodiging
 • Kerstkaart
 • Menukaart
 • Relatiegeschenk
 • Bierviltjes
 • Kalender
 • Kadobon
 • …….

Heb je al ideeën over je commucatie? Beeld en tekst? Of wil je er samen naar kijken?
Ik ga graag voor je aan de gang om te kijken hoe we jouw product het beste kunnen vormgeven.

REFERENTIE

Voor IFIKZ verzorg ik vanaf 2015 alle visuele communicatie: posters, flyers, brochures, vlaggen, banners, website. Ik ben heel blij met de referentie die de festivalleider me heeft gegeven!

prettig in het contact, reageert snel, professioneel en adequaat

Het was een fijne samenwerking met Hanneke de Graaf voor het IFIKZ MaakMee festival. Als nieuwe festivalleider maakte ik met haar kennis als ontwerper van website en promo-materiaal bij vorige edities. Ik vond haar stijl al direct inspirerend en fris.

Met deze nieuwe editie heeft Hanneke alle promotie-uitingen in één heldere en opvallende lijn gebracht. Bij IFIKZ 2023 kozen we ervoor om ons te richten op kinderen, een uitbreiding van het publiek dat eerder bestond uit wat oudere, hoogopgeleide en cultuurminnende deelnemers. Wat ik knap vind aan haar nieuwe ontwerp is dat beide doelgroepen – oud en jong, cultuurminnend en beginnend op de cultuurladder – zich in de presentatie kunnen vinden.

Hanneke heb ik ervaren als een goede ontwerper en een uitstekende vertaler van de wensen van de opdrachtgever. Bovendien vind ik haar prettig in het contact, reageert ze snel, professioneel en adequaat op de vragen die ik haar stelde. Een aanrader voor iedereen die een lange termijn relatie wil aangaan voor het ontwerpen van een huisstijl en promotie-campagnes.

beel female leading academic
Margreet van Rixtel

Christine Ravenhorst – Festivalleider IFIKZ

Hanneke in haar studio

KENNISMAKEN?

Wil je vrijblijvend kennismaken om te ontdekken of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op.

KENNISMAKEN?

Wil je vrijblijvend kennismaken om te ontdekken of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?